Ga naar de inhoud

De circulaire kantooroplossing

Bij Cây geloven we dat een duurzame werkplek de toekomst is. Daarom presenteren wij met trots onze hoogwaardige, circulaire pantry’s, speciaal ontworpen voor moderne kantooromgevingen.

Een statement van duurzaamheid

Onze pantry’s zijn vervaardigd uit sterke, hoogwaardige materialen en bevatten gerecyclede elementen om een product van topkwaliteit te leveren dat de impact op het milieu minimaliseert. Alle onderdelen weerspiegelen onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en dragen bij aan een groenere toekomst voor bedrijven wereldwijd.

50

Kleuren

Bij ons heb je de keuze uit een uitgebreide selectie van maar liefst 50 diverse kleuren. Van zachte neutrale tinten tot levendige accenten, wij bieden een kleurenpalet dat bij elke huisstijl past.

Oneindige mogelijkheden

Met tientallen modulaire onderdelen en een uitgebreid kleurenpalet, zijn de combinaties letterlijk eindeloos. Creëer de kantoorinrichting die perfect aansluit bij jullie unieke stijl en behoeften.

Kasten

De kasten worden gemaakt van gecertificeerd berken multiplex. Extra sterk voor de lange levensduur.

Deurtjes

Al het zichtwerk wordt gemaakt van gerecycled hout in diverse kleuren.

Aanrechtblad

Gecertificeerd Europees hout, composiet met gerecycled PET of verantwoord gewonnen graniet.

Apparatuur

Energiezuinige apparatuur van Bosch of andere hoogwaardige merken. Bij voorkeur hergebruik van de oude apparaten.

Ontwerpopties

Ieder kantoor is anders. Om een goed beeld te geven wat er mogelijk is, zijn hieronder een paar voorbeelden van opstellingen te zien. We denken graag met jou mee, neem daarom gerust contact op voor jouw specifieke kantooroplossing.

v.a. €4.250,- excl. BTW, inclusief montage

v.a. €8.750,- excl. BTW, inclusief montage

v.a. €12.500,- excl. BTW, inclusief montage