Ga naar de inhoud

De duurzame keuken van nu

Stap binnen in de toekomst van keukenontwerp met onze circulaire keukens bij Cây. We geloven in een wereld waarin materialen niet worden verspild, maar juist worden gekoesterd. Onze circulaire keukens worden vervaardigd met herbruikbare materialen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Elk element is doordacht en eenvoudig aanpasbaar, waardoor jouw keuken met jou en je familie kan meegroeien. Kies voor duurzaamheid. Kies voor de circulaire keuken van Cây.

Maak jouw keuken uniek

Bij Cây geloven we dat jouw keuken een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van designs, kleuren, grepen en materialen. Of je nu kiest voor de warme charme van hout, het tijdloze karakter van duurzaam hardsteen, de keuze is aan jou.

50

Kleuren

Bij ons heb je de keuze uit een uitgebreide selectie van maar liefst 50 diverse kleuren. Van zachte neutrale tinten tot levendige accenten, wij bieden een kleurenpalet dat aan elke smaak voldoet.

Oneindige mogelijkheden

Met tientallen modulaire onderdelen en een uitgebreid kleurenpalet, zijn de combinaties letterlijk eindeloos. Creëer een keuken die perfect aansluit bij jouw unieke stijl en behoeften.

Kasten

De kasten worden gemaakt van gecertificeerd berken multiplex. Extra sterk voor de lange levensduur.

Deurtjes

Al het zichtwerk wordt gemaakt van gerecycled hout in diverse kleuren.

Aanrechtblad

Gecertificeerd Europees hout, composiet met gerecycled PET of verantwoord gewonnen graniet.

Apparatuur

Energiezuinige apparatuur van Bosch of andere hoogwaardige merken. Bij voorkeur hergebruik van de oude apparaten.

Ontwerpopties

Iedere keuken is anders. Om een goed beeld te geven wat er mogelijk is, zijn hieronder een paar voorbeelden van opstellingen te zien. We denken graag met jou mee, neem daarom gerust contact op voor jouw specifieke keukenwensen.

v.a. €9.900,- incl. BTW, apparatuur en montage

v.a. €15.900,- incl. BTW, apparatuur en montage

v.a. €24.900,- incl. BTW, apparatuur en montage